Sosyal medya hesaplarımızı hemen takip edin.
Sohbet Girişi
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.
Kategoriler
Sizin İçin
Popüler Yazılar

ÖZLEM VE HASRET

ÖZLEM VE HASRET
ÖZLEM VE HASRET

Geceleri yıldızlarla süzülen gökyüzü, içimi bir hüzünle doldurur. Rüyalarımda seninle geçirdiğimiz o masum günler belirir, ama sonra uyanırım ve gerçekle yüzleşirim. DiniSohbeti.Net

Hasret, yüreğimde açan en derin yara gibidir. Seni düşündükçe, her anı, her gülümseme, her paylaşılan an bir film gibi gözlerimin önünden geçer. Sensiz geçen her an, bir ömre bedel gibi gelirken, zamanın acımasızca ilerlediğini fark ederim.

Birbirimize duyduğumuz o derin sevgi, zamanın geçişine direnir gibi duruyor.

Her yeni gün, seni biraz daha fazla özlerken, her günün sonunda seni biraz daha fazla arar oldum. Gece yıldızlarına bakarım, belki sen de aynı gökyüzünü seyrediyorsundur diye. Her yağmur damlası, sanki senin özleminle düşüyor yere ve yüreğimdeki boşluğu bir nebze dolduruyor gibi gelir.

Her mevsimde, her anımda seni ararım. Kışın soğuk rüzgarları, ilkbaharın taptaze çiçekleri, yazın sıcak güneşi ve sonbaharın yaprak dökümleri; hepsi seni hatırlatır. Seninle geçen o anlar, her mevsimde yeniden canlanır, adeta bir masal gibi yüreğimde yaşar.

Ama şunu unutma ki, özlemek ve hasret çekmek, bizim sevgimizin bir göstergesi. Ne kadar uzakta olursak olalım, ne kadar zaman geçerse geçsin, yüreğimizdeki bu sevgi hiç solmayacak. Belki de bir gün, özlem ve hasretin yerini kavuşma ve mutluluk alacak. O günü hayal ederek, yılların acısını dindirmeye çalışıyorum.

Alıntı…

admin 138

İlk yorum yazan siz olun.

Cevap bırakın
Gerekli alanlar işaretlenmiştir. *

Copyright © 2024 - Tüm hakları saklıdır. Dinisohbeti.net islami sohbet sitesi AsBuLuT_CINN.
 
Araç çubuğuna atla